reede, 30. august 2013

Awesome Video Game Music: Cynthia Harrell - Snake Eater (Metal Gear Solid 3: Snake Eater)

Milline James Bondi filmide tunnuslaul on kõige parem? Kui välja arvata Madonna 'Die Another Day' -kõik on head. Lohutuseks võib öelda, et 'Die Another Day' filmi algus on minu arvates üks parimaid, aga sealt edasi... oi-oi, ei ole midagi imestada et filmiseeriale tehti uus algus 'Casino Royal'i näol. 'Die Another Day' oli täielik käkk! Kahju, et see Pierce Brosnani viimaseks Bondi filmiks jäi. Niipalju ütlen, et minu lemmik Bondi-film on 'The Living Daylights' ja lemmik tunnuslugu on Gladys Knights'i 'License To Kill' - aga mitte sellest ei taha ma seekord rääkida.

James Bondi filmide tunnusmuusika on olnud nii mõjukas, et sellise moega laule ja muusikat on püütud jäljendada mitmeid kordi teistes filmides, arvutimängudes ja igasugustes muusikaprojektides. Aga milline laul võiks olla see kõige parem Bondi tunnusmeloodiate kloon?



Julgen väita, et videomängu 'Metal Gear Solid 3: Snake Eater' tunnusmeloodia, mis on sisse lauldud Cynthia Harrelli poolt, on heaks kandidaadiks. Ma ei ole ühtegi Metal Geari uuemaid mänge mänginud peale 1998. aasta 'Metal Gear Solid'it, aga ma olen vaimustuses nendest klippidest mis juutuubi üles laaditud on uuematest mängudest. Väga muljetavaldavad - olen otsustanud, et tulevikus soetan endale mõne PS konsooli ja kõik need mängud ning mängin need läbi. Siin ei ole häbeneda midagi, Metal Gear seeria mänge peetakse ühtedeks parimateks mängudeks läbi aegade. Eriti muljet avaldavad mulle 'Snake Eater' ja 'Guns Of The Patriots' videomaterjal. Vau! Nagu interaktiivsed filmid! Fantastilised stoorid ja suurepärased tegelaskujud. Pole ime, et sellest seeriast tahetakse ehtsat Ollivuudi filmi teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar