esmaspäev, 24. november 2014

From Rivera's Groove Box #121: Nas1 - Dallas Vertical Call



Eesti keelt rääkivaid inimesi võib maailmas olla kuskil 1,5 miljonit, nendest neid keda huvitab eklektiline ja elektrooniline muusika kuskil mõni tuhat, ja neid kes seda blogi satuvad lugema, kõigest mõned üksikud. Mõtlen, et miks ma siin eesti keeles üldse kirjutan. No alguses proovisin mõlemat, nii eesti kui inglise keeles, aga siis tüdinesin ära. Aga selle postituse teen nüüd küll edasi inglise keeles, rahvusvahelises arusaamise keeles!

Nas1 'Dallas Vertical Call' is a nice deep house tune. When I was browsing for new releases I found this, and it's really mezmerising and beautiful with it's laid back chilled synthesizer grooves.

Tegelikult on inglise keeles muusikat võib-olla isegi kergem kirjeldada, aga ma olen siin blogis usinalt harjutanud ka eesti keeles muusika kirjeldamist, ja ma saan mõlema keelega hakkama:

Nas1 'Dallas Vertical Call' on üks nendest deep house lugudest mis haarab kuulaja esimestest hetketest enda mahedate rahulikult mõjuvate süntesaatorigruuvidega ja hoolikalt programmeeritud trummidega. On kuulda Detroit techno mõjutusi, kuid sellel Itaalia deep house duol on tihedad sidemed näiteks mootorilinna Kyle Hall'iga, nii et see on täiesti iseenesestmõistetav.

'iseenesestmõistetav' what a funny word in estonian.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar